Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı​ Dr. Murat Karakoyunlu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. 18 Nisan 2024 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter de eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, ilimizde devam eden ve üniversitemizin içinde bulunduğu projeleri KOP Başkanı Murat Karakoyunlu ile değerlendirdi. KOP Başkanı Karakoyunlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projeler konusunda başarılı bir üniversite olduğunu belirterek KOP olarak tüm imkanlarıyla üniversitemizin yanında olduklarını söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin akademik alanda birçok projeye imza attıklarına değinen Rektör Karahocagil, hem üniversitemizin hem de ilimizin gelişip kalkınması için önemli adımlar atıldığını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, KOP Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu’ya teşekkür etti.