TBMM’nin açılışının 104. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü, Cacabey Gençlik Merkezi, Sağlık Hizmetleri MYO, Yeşilay ve Ahi Çocuk Topluluklarıyla birlikte 30 Ağustos Zafer İlkokulu’nda 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenledi. Etkinlikte çeşitli kostümler ve şarkılarla eğlenen çocuklar, kendileri için kurulan oyun alanında doyasıya eğlendi. Daha sonra çocuklara onlar için özel olan bu mutlu günlerinde hediyeler verildi. Düzenlenen şenlik; çeşitli oyunların oynanması, palyaço ve süper kahraman gösterilerinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi. Üniversitemiz bu tür organizasyonları gelenek haline getirmek ve üniversite-şehir birlikteliğini sağlamak adına çalışmalarına devam edecek.