İş dünyasına yön veren ve öğrencilerin kariyerlerine ışık tutan firmaların bir araya geldiği "OSTİMTECH 4. Kariyer Günü” etkinliğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’de katılım gösterdi. Ostim Teknik Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen organizasyon da Rektör Karahocagil, Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile OSTİMTECH 4. Kariyer Günü etkinliğine katılan firmaların stantlarını gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Rektör Karahocagil'e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek eşlik etti.

“Gelenekle Geleceği Bir Potada Birleştirdiğiniz Takdirde Başarı Geliyor”

İş dünyasının dinamiklerini yakından tanımak ve staj, iş başvurusu, part time çalışma konularında oluşabilecek kariyer fırsatlarını yakalamak için yapılan etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşan Rektör Karahocagil, “Gerçekten de büyük bir emek var ve emeğin nasıl karşılığını bulduğunu bugün burada görebiliyorsunuz. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak bizim de asli amaçlarımızdan bir tanesi Ar-Ge çalışmaları ve proje odaklı üniversite olmaktır. Bunun nüvelerini son açıklanan rakamlarla aldık aslında. Kabul edilen proje sayımız 10 katına çıktı. Hedefimiz her zaman akademik anlamda üstüne koyarak devam etmek. Ahilik müessesesi de bu nizamı sağlayan bunun disiplinini bize aşılayan en büyük gücümüz. Gelenekle geleceği bir potada birleştirdiğiniz takdirde başarı geliyor” ifadelerini kullandı ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’de nazik ziyaretleri için Karahocagil’e teşekkür etti.