2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Yarıyılı için, Üniversitemizce düzenlenecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında açık kalan 12 kontenjan için 23-25 Şubat 2015 tarihlerinde, aşağıda gösterilen alanlarda ki; Üniversitemiz ve diğer Açık Öğretim Programına kayıtlı 4 üncü sınıf öğrencileri ile Üniversitemiz ve diğer tüm Yükseköğretim Lisans Mezunları için, geliş sırasına göre, kesin kayıt işlemi yapılacaktır. Kontenjanın dolması durumunda kayıt işlemleri bitirilerek kapatılacaktır.
Kayıt başvuru yeri: Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Bağbaşı Yerleşkesi),  
Kesin kayıt için istenen belgeler:

1-Öğrenci Olanlar için Öğrenci belgesi, mezunlar için Onaylı Mezuniyet Belgesi, (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).

2-Onaylı Transkript (Üniversitemiz öğrencilerinin AGNO ları başvuruların bitiminde öğrenci bilgi sisteminden alınacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizden ayrıca transkript istenmeyecektir)

3-Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Numarası bulunan)

4-2 Adet Vesikalık Fotoğraf

5-Üniversitemiz harici mezun adaylar için ÖSYS yerleştirme puanını gösterir belge.

6-İlk taksit ücretine ait belge; Halk Bankası Kırşehir Şubesi nezdinde bulunan Üniversitemize ait 06000024 numaralı hesaba 1025,00 TL (bin yirmi beş TL) yatırmak suretiyle alınan belge (dekont). Yatırılan ücret hiçbir surette iade edilmeyecektir.

Pedagojik Formasyon Alanlarımız:


1. Matematik

2.Türk Dili ve Edebiyatı

3.Tarih

4.Coğrafya

5.Kimya/Kimya Teknolojileri

6.Biyoloji

7.Fizik

8. Sağlık

9.Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

10.Beden Eğitimi