04.04.2015 tarih ve 29316 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6698 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 43. Maddesi uyarınca, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrencisi iken Yükseköğretim Kurulunca Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kesin kayıtları; 15.05.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında ve ilgililerin şahsen başvurusuyla yapılacaktır.
Kesin kayıt için istenen belgeler:
1) Aslı görülmek üzere ve 1 adet üzerinde TC. Kimlik numarası bulunan Nüfus Cüzdanı fotokopisi
2) Ön kayıt bilgi formu (kesin kayıt esnasında kayıt bürosundan alınarak doldurulacaktır)
3) 2 Adet vesikalık fotoğraf