JET KART HAKKINDA
Ahi Evran Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı üniversite kaydını yapmış olan öğrencilerimiz, Öğrenci Jet Kartlarını 28 Eylül 2015 tarihinde kayıt yaptırdıkları fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarından Ahi Evran Üniversitesi KGS Birimi ve Halk Bankası İşbirliği ile kurulan dağıtım noktalarından alabileceklerdir.
(Bağbaşı Yerleşkesinde bulunan İktisat Fakültesi öğrencileri, öğrenci kimlik kartlarını yine Bağbaşı Yerleşkesinde bulunan Fen Edebiyat Fakültesinden alacaklardır.)
Öğrenciler alacakları bank24 jet kart yani öğrenci kimlik kartlarını aynı zamanda ATM kartı olarak da kullanabilir.
Üniversite içerisinde ve dışında kullanabilecekleri bu kart manyetik şerit, çip ve temassızlık özeliğini taşımaktadır.
Karta üniversitemiz tarafından yüklenen kampanya dâhilinde üniversitemiz yemekhanelerinden 1.5 TL’ye yemeklerini yiyebilir kantinlerden rahatlıkla alışveriş yapabilirler.
Üniversite içerisine giriş ve çıkışlarda turnikelere kartlarını göstererek geçebileceklerdir.

JET KART KULLANIMI
ATM den para yükleme internetten para yükleme ve Jet Kart ile ilgili detaylar için tıklayınız.

YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLER KARTLARINI NASIL ALIR?
Öğrencilerimizin kayda geldiklerinde jet kartlarını alabilmek için 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi getirmeleri gerekmektedir.