Beklemeli Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğrencilerimizin Dikkatine

Pedagojik Formasyon Eğitimi almaya geçmiş yıllarda hak kazanan ve birinci dönem (güz dönemi) derslerini alıp bu ders/derslerden başarısız olan öğrencilerimizin ekli linkteki dilekçeyi doldurup Pedagojik Formasyon Eğitimi Birimine e-posta veya belgegeçer yoluyla, 26 Kasım 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerini elden vermeyen öğrencilerimiz, dilekçelerinin ıslak imzalı olanını en kısa zamanda elden teslim etmelidirler. Dilekçenize istinaden Halkbankasında tarafınıza tahakkuk ettirilen ücreti 30 Kasım-1 Aralık 2015 tarihleri arasında öğrenci numaranızı beyan ederek ödeyebilirsiniz. Bu ödeme yapıldıktan sonra ders kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İlgililere duyurulur.

Matbu Dilekçe İçin Tıklayınız

İletişim Bilgileri: