Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü (PDR) öğrencileri 23-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında katıldıkları “XII. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi”nden ödül ile döndüler. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünde öğrenim gören öğrencilerin alanda uzmanlaşmış kişilerin deneyimlerinden yararlanmaları amacıyla gerçekleştirilen Ulusal PDR Öğrenci Kongresi kapsamında en iyi araştırmalar “Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak Lisans Öğrencisi Araştırmacı Ödülü” ile ödüllendiriliyor.

Geleneksel hale gelen bu yıl Türk PDR Derneği ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde Eskişehir’de düzenlenen kongrede Üniversitemiz öğrencilerinden Şeyma Güler ve İbrahim Balaban, yaptıkları araştırmaları ile üçüncülüğe layık görüldü.