Sporda Şiddete Hayır Diyoruz

Bölgesel Amatör Ligi kapsamında oynanan maçlar sırasında şiddete hayır fair playa evet demek için etkinlik düzenlendi. 13 Aralık 2015 tarihinde oynanan maç öncesi Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Levent Var’ın “Sporda Şiddet ve Fair Play” dersi kapsamında düzenlemiş olduğu etkinlik büyük beğeni topladı. Antrenörlük Eğitimi 4.Sınıf öğrencileri ile birlikte düzenlenen etkinlikte, rakibin düşman olarak değil, oyunun bir parçası olarak görülmesi gerektiği vurgulanarak, yoğun mücadelede bile rakibin onuruna saygı duyulması gerektiği mesajı verildi.

“Sporda Şiddete Hayır” sloganının yer aldığı pankartlarla sahada yer alan öğrenciler taraftarlardan büyük alkış topladı. Sporun, sevgi ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Öğr. Gör. Dr. Levent Var etkinlik sonunda her iki takımın teknik direktörlerine ve hakemlere çiçek verdi.