Üniversitemizin ev sahipliğinde İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kırşehir Şubesi tarafından bir iftar yemeği düzenlendi. 1 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Ankara Medya İhtisas Gazeteciler Federasyonu Başkanı Kenan Macit ile Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Niğde, Aksaray ve Konya illerinin federasyon ve cemiyet başkanları katıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, bu önemli ayda yerel basın mensuplarıyla bir arada bulunmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıkları ifade ederek üniversitemizin Kırşehir’e sağlamayı planladığı katkılar hakkında bilgi verdi. Gökbel, “Üniversite olarak en büyük gayelerimizden biri sıcak su kaynaklarından Kırşehir halkının gerektiği gibi faydalanmasını sağlamak. Bu anlamda hizmet veren Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunu kültür, sanat, spor, konaklama, eğlence ve tıbbi donanım olarak geliştirip halkın hizmetine en iyi şekilde sunmak amacındayız.” dedi.
Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ise üniversitemizin iftar yemeğine ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversitemize teşekkür etti. Yemekte son olarak İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar bir konuşma yaparak iftar yemeğine katılan basın mensuplarına ve üniversitemize teşekkür etti.
Yemek, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve Aşıkpaşa Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Arıöz’ün Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel’e plaket vermesinin ardından sona erdi.