Üniversitemiz Merkez Cacabey Yerleşkesi’nde tamamlanan Ahi Evran Üniversitesi Anaokulunu 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda açıyoruz.
Kırşehir’de yepyeni bir anlayış ile son derece modern, çağın gerektirdiği tüm alt yapı ve eğitim olanakları ile donatılan toplamda 1430 metrekare alana sahip olan Anaokulumuz tam gün hizmet verecektir.
15 kişi kapasiteli 8 sınıftan oluşan Anaokulumuzda Üniversitemiz Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin nezaretinde oyun grupları oluşturularak, çocukların sabah 08.00’dan akşam 17.00’a kadar güvenli bir şekilde eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olacak faaliyetler düzenlenecektir.
Çocuk merkezli, oyun temelli, keşfederek öğrenme öncelikli Anaokulumuz drama salonu, sanat odası, bilim odası, oyun odası ve yemekhaneye sahiptir. Çocuklarımızı okul ortamına adapte edip sosyal yaşam becerilerini geliştirerek topluma uyum sağlamanın amaçlandığı Anaokulumuzda, diyetisyen önerisi ile sağlıklı beslenme imkânı sunulacaktır.
Üniversitemiz personelinin çocukları anaokuluna öncelikli olarak kabul edilecektir.
Not: Online sistemde ön kayıtlar 18 Ağustos 2015’de başlayacaktır.
Anaokulu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.