Üniversitemizde Bisiklet Kullanımı Yaygınlaşacak

Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından üniversitemiz öğrencilerine kampüs alanında kullanmaları amacıyla bisiklet hediye edildi. 25 Kasım 2015 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu önünde gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Mahmut Erbey ve çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, bisiklet kullanımının öneminden bahsederek, öğrencileri bisiklet kullanırken kask takma konusunda uyardı. Yerleşke içerisinde bisiklet kullanımını önemsediklerini belirten Gökbel, ilerleyen dönemler içerisinde uygulamanın daha da yaygınlaştırılacağını söyledi.