Üniversitemiz Stratejik Plan Üst Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Üniversitemiz Stratejik Plan Üst Kurulu, Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya başkanlığında 26 Kasım 2015 tarihinde Merkezi Yemekhane Kompleksinde bir toplantı düzenledi.

Üniversitemizin 2017-2021 hedeflerinin belirlenmesi ve Stratejik Plan Üst Kurulu üyelerine bilgilendirme amacıyla yapılan toplantıda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, şahıslara ait olmayan sürdürülebilir bir stratejik plan hazırlanması gerektiğini söyledi. Konuşmasının devamında eğitim öğretimin ölçeklendirilmesinin öncelikli olduğunu belirten Rektör Karakaya, eğitimde kalkınma düzeyinin ve kalitenin tanımlanmasının önemini vurguladı. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz’ın 2017-2021 Stratejik Plan hazırlığına ilişkin bir sunum yaptığı toplantı, kurul üyeleri tarafından Üniversitemiz Stratejik Planını hazırlarken ilke olarak kabul edilecek olan üst politikaların belirlenmesi ile sona erdi.