Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi ile İlgili Duyuru

2012-2013 öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İsletme Fakülteleri sınavlarında tüm ödemeler yasal mevzuat gereği görevlilerin IBAN'larına (Uluslararası Banka Hesap Numarası) yapılacaktır. Bu nedenle Açıköğretim sınavlarında görev verilebilmesi için kendinize ait IBAN ve istenilen diğer bilgilerin 10 Temmuz 2012 tarihine kadar Açıköğretim sistemine kaydının yapılması gerekmektedir.

Daha önce Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında görev almamış iseniz veya bilgileriniz sistemde kayıtlı değilse öncelikle görev yaptığınız birimin Bina Üst Yetkilisine (Fakülte Sekreteri-Yüksekokul Sekreteri-Enstitü Sekreteri) başvurarak sisteme kaydınızın yapılmasını isteyiniz. (Rektörlükte görevli olan personellerin Kırşehir İl Sınav Merkezi Yöneticiliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.) Kayıt işleminizi gerçekleştirdikten sonra aşağıdaki açıklanan adımlardan IBAN ve istenen diğer bilgilerinizin girişini yapmanız gerekmektedir. Sistemde IBAN'ınız kayıtlı ise kontrolünü yapınız, kayıtlı değilse bankanızdan öğrenerek sisteme giriniz. İşlem adımları:

- Açıköğretim görevli sisteminde kaydı olanlar http://sinav.anadolu.edu.tr/augis web sitesine giriş yapacaklardır.

- Sisteme ilk girişte "Yeni Üyelik" linkinden kayıt yapılmalıdır. Bu linki tıkladıktan sonra görevliden T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi ve Cep Telefon Numarası  istenmektedir. İstenilen bilgilerin doğru ve kendinize ait olması gerekmektedir. Girilen cep telefonu numarasına şifreniz gönderilecektir. Sisteme giriş yaptıktan sonra şifre değiştirilebilir.

- Şifrenizi edindikten sonra T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak istenen bilgiler ilgili alanlara girilmelidir.

* ile belirtilen alanlar doldurulması zorunlu alanlardır.

Sisteme giriş yaptıktan sonra sol tarafta alt alta menüler bulunmaktadır. Açıklamalar  doğrultusunda bu menülerde istenen bilgilerin doldurulması gerekmektedir.

Üniversitemiz personellerine önemle duyurulur.

Kırşehir İl Sınav Koordinatörlüğü