Mucur Meslek Yüksekokulundan Anlamlı Etkinlik

Köklü bir tarihi geçmişi olan ve kültürel değerlerine her zaman sahip çıkan üniversitemiz, etkinliklerinde tarihini canlı tutmaya devam ediyor. 12 Mart İstiklal Marşının 95. yıl dönümü, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümü ve 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokulunda bir etkinlik düzenlendi. 21 Mart 2016 tarihinde düzenlenen etkinliğe Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Doç. Dr. Ufuk Karadavut’un açılış konuşmasıyla devam etti. Nevruz ile ilgili günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan Mucur Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Okt. Ahmet Akbayır’ın ardından Öğr. Gör. Mücahit Ülger bu önemli üç güne dair bilgiler aktardı.

Program İstiklal Marşının okunması ve öğrencilerin oratoryo gösterisi ile son buldu.