Üniversitemiz Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinliklerle adından söz ettiren üniversitemiz, çevreye olan duyarlılığıyla da ön plana çıkıyor. Çevre bilincine dikkat çekmek için Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencileri “Eğitimde Proje Geliştirme” dersi kapsamında 23 Mart 2016 tarihinde Bağbaşı Yerleşkesi içerisinde fidan dikti.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil’in de fidan dikerek katıldığı etkinlikte, üniversite öğrencileri amaçlarının üniversiteli diğer arkadaşlarına çevre bilincini aşılamak olduğunu söyledi. Projenin ilerleyen yıllarda devam etmesini istediklerini belirten öğrenciler daha yeşil bir yerleşke için çalışacaklarını söylediler. Öğrencilerin bu konudaki hassasiyetlerini takdir eden Doç Dr. Rüştü Yeşil, çevre bilincini yaymaya yönelik projelere her zaman destek olacaklarını söyledi.