Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’ın Akademideki 40. Yılı Kutlandı

Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’ın akademik hayatındaki 40 yılı, Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından kutlandı. 26 Nisan 2016 tarihinde Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kutlamaya, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile akademik ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’ın öğrencileri tarafından hazırlanan slayt gösterisinin sunulmasının ardından, bir konuşma yapan Dekan Balay, Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’a akademideki emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Refik Balay’ın ardından söz alan Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan böyle bir kutlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kutlama sonunda Dekan Balay, emekleri ve başarılarından dolayı Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’a plaket ve çiçek verdi. Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim elemanları adına Yrd. Doç. Dr. Abdülkerim Karadeniz, günün anısına Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’a plaket takdim etti.