Öğrencilerimiz 3. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresinde Üniversitemizi Temsil Etti

Başarılarına yenilerini ekleyerek büyüyen üniversitemiz, öğrencilerinin başarılarıyla da ismini farklı alanlarda duyuruyor. Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, 5-7 Mayıs 2016 tarihinde Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde yapılan katıldı. Kongreye, Çocuk Gelişimi Bölümü 1.sınıf öğrencilerinden Hande Midillici, Ferda Ertuğrul ve İsmihan Filiz “Çocuğa Yönelik Şiddet” isimli poster çalışması katıldı. Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şükran Şimşek’in oturum başkanlığı yaptığı kongreye Çocuk Gelişimi Bölümü 4.sınıf öğrencilerinden Zeynep Zeytin ve Tuğçe Uludağ “Kurum Bakımı ve Davranış Problemleri” isimli sözel bildiri ile katılarak üniversitemizi temsil etti.