Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezinden Dernekler Müdürlüğüne Ziyaret

Üniversitemiz Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Güreşci ile Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu, Kırşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğünü ziyaret etti. Güreşci ve Kocaoğlu ziyaret sırasında, Dernekler İl Müdürü Cemalettin Duran ile merkezin, Kırşehir'e kırsaldan göç edenlerin kentsel yaşama uyumları konusunda yaptığı çalışmalar ve üniversitemizin BAP birimi tarafından desteklenen projeler hakkında görüş alış verişinde bulundu. Merkezin yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemalettin Duran, müdürlük olarak gerekli verilerin oluşturulmasında katkı sunacaklarını ifade etti.