Öğretim Üyemiz Finlandiya’da Sempozyuma Katıldı

Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı'nın yürütücülüğünü yaptığı araştırmacılarında Yrd. Doç. Dr. Avni Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Yasemin Kıymaz, Arş. Gör. Dr. Cahit Aytekin 30 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde Finlandiya’da düzenlenen International Symposium of New Issues in Teacher Education (ISNITE 2016) sempozyumuna katıldılar. Sempozyumda “Effect Of Desıgn Based Research Actıvıtıes On Technologıcal Pedagogıcal Content Knowledge(Tpack) Qualifications: An Example From Gıfted Students’ Teachers” adlı yayın sunuldu. Yine aynı sempozyum da Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı ve Yrd. Doç. Dr. Avni Yıldız “Examining Mathematics Pedagogical Formation Students’ Motivating Strategies In Learning” adlı yayınları konferansta ilgi çekti. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı bir başka sunumda ise “An Investigation Of The Use Of Dynamic Mathematics Software In Teaching The Ellipse In Terms Of Contextual Learning” adlı yayını sözlü olarak sundu.