Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Doktora Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Tarih Anabilim Dalı Doktora Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Tarih Anabilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Geleneksel Türk El Sanatları Anasanat Dalı Yüksek Lisans Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ekonomisi Bilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Yabancı Öğrenci Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Antropoloji Anabilim Dalı  Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Antropoloji Anabilim Dalı Yabancı Öğrenci Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

İlköğretim Anabilim Dalı Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı  Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Eğitim Programları ve Öğretimi Bilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

İlköğretim Anabilim Dalı Sınıf Eğitimi Bilim Dalı Mülakat Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.