ÜAK Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatih Nuray, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemizi ve şehrimizi ziyaret etmek amacıyla Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatih Nuray, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Dr. Sadettin Aydın ve Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Gülcü, 23-24 Nisan 2016 tarihlerinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın misafiri oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çiftçi, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ergin Kariptaş ve Öğr.Gör. Süleyman Çelik misafirleri ağırladı.

Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi ziyareti ile başlayan gezi programı, diğer birimlerin ziyaret edilmesinin ardından şehir gezisi ile son buldu.