Üniversitemizde Misyon, Vizyon ve Temel Değerler Belirleme Çalışması Yapıldı

Üniversitemiz çalışmalarının daha planlı ve sistemli yapılabilmesi amacıyla başlatılan 2017-2021 Dönemi Stratejik Plan hazırlık çalışmaları yapılan toplantılarla devam ediyor. Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında, 26 Nisan 2016 tarihinde Yunus Emre Salonunda düzenlenen misyon, vizyon ve temel değerlerin belirlendiği toplantı, stratejik planlama ekibi ve stratejik plan alt çalışma grubunun katılımlarıyla yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya yaptığı konuşmada üniversitemizin uzun vadede idealleri doğrultusunda ilerleyebilmesi için yönlendiricilik işlevi gören misyon, vizyon temel değerlerin öneminden bahsetti. Üniversitemizin belirleyeceği misyon, vizyon ve temel değerlerin insan odaklı, çevreye duyarlı, yerel ve ulusal kalkınmaya katkı sağlayan bir anlayışla belirlenmesi prensibi ile oluşturulacağını ifade eden Rektör Karakaya, tüm çalışma ekiplerine bu zamana kadar verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Toplantı kapsamında grupların önerdiği misyon, vizyon ve temel değerler toplantıya katılanlar tarafından değerlendirilerek üniversitemizin taslak misyon, vizyon ve temel değerleri belirlendi.