Öğrencilerimizden Sporda Yeni Başarılar

Sporda daima gururumuz olan öğrencilerimiz yeni başarılara imza attılar. Üniversitemiz Erkek Güreş Takımı, Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası kapsamında 6-10 Nisan 2016 tarihlerinde Çorum Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan B Klasmanı Türkiye Şampiyonasına katıldı. Müsabakalar sonucunda güreşçilerimiz,  Serbest Stil’de 4 madalya ile Türkiye ikincisi, Greko-Romen Stil'de 3 madalya ile Türkiye üçüncüsü oldu. Serbest Stil’de 57 kiloda Hüseyin Tekerlek Türkiye ikincisi, 61 kiloda Asıf Eylence ile 97 kiloda İsmail Top Türkiye üçüncüsü, 70 kiloda Aziz Eylikci Türkiye şampiyonu oldu. Greko-Romen Stil’de ise 66 kiloda Harun Başaran ile 80 kiloda Yusuf Aykut Türkiye üçüncüsü ve 130 kiloda Ali Yüce Türkiye şampiyonu oldu.

Diğer taraftan 18-20 Nisan 2016 tarihinde Karabük’te düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Tekwando Şampiyonasında, Antrenörlük Bölümü öğrencimiz Eda Çağlayan Türkiye üçüncüsü oldu.