Rektör Karakaya Mezun Veren Birim Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, mezuniyet sonrası mezun veren birim yöneticileri ile 16 Mayıs 2016 tarihinde bir araya geldi. Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleşen toplantıda dekan ve müdürler ile 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapan Rektör Karakaya, dönem içerisinde göstermiş oldukları yoğun gayretlerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya,  hedeflerinin üniversitenin başarı sıralamasını yükseltmek olduğuna ve bu hedefe ulaşmak için ileri görüşlü, yaratıcı ve problem çözebilen ekibin önemli olduğunu vurgulayarak en iyi eğitim veren üniversiteler arasında yer alabilmek için çalışmaların önümüzdeki dönemlerde de hızla devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya toplantı sonrasında, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, mezun veren birim yöneticilerimizden Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Rana Erdem, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Çiftçi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey, Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adulkerim Karadeniz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özduran, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yrd. Doç. Dr. Emine Tanış ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı’ya teşekkür belgesi verdi.