Bilimin Işığı Üniversitemizde Aday Öğrenciler Misafir Edildi 

Şehirle bütünleşik bir yapıyı önemseyen üniversitemiz, şehir dışı tanıtım fuarlarında olduğu kadar şehir içinde de üniversite adayı öğrencilerle buluşmaya gayret gösteriyor. Kırşehir’deki liselerle sürekli irtibat halinde olan Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, üniversitemizi yakından tanımak isteyen lise öğrencilerine tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

Üniversite adayı öğrencilerin bulunduğu liselerden gelen talepler doğrultusunda, 17 Mayıs 2016 tarihinde Kırşehir Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilere, üniversite tanıtımı yapılmasının ardından birimler gezdirildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği gezide öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyaller hediye edildi. 

Yerleşke yaşamını yakından görmek isteyen öğrenciler, üniversitemizde misafir edilirken zaman zaman da öğrencilere yerinde tanıtımlar yapıldı. Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi, Kırşehir Ahi Evran Anadolu Lisesi, Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi, Sıddık Demir Anadolu Lisesi’nde üniversitemiz stant açarken birçok lise de üniversitemizde misafir edildi.