Biz Kütüphanedeyiz

Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı, Radyo ve Televizyon Programı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen “Biz Kütüphanedeyiz’ adlı akademik poster bildirisi ile fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Sergiyi, 11 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, Kaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik ile birlikte çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci açtı.

Sergi ile ilgili bilgi veren Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, meslek yüksekokullarında akademik çalışma yapmanın oldukça önemli olduğunu belirtti. Poster bildiri ve fotoğraf sergisinin akademik kriterler göz önünde bulundurularak yapıldığına dikkat çeken Karadeniz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerini hem akademik anlamda hem de ara eleman olarak yetiştirmeye yönelik politikalar belirlediklerini anlattı. Karadeniz, proje kapsamında 13 poster bildiri ile 20 fotoğrafın sergilendiği bilgisi verdi. Müdür Karadeniz projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayan tüm öğretim elemanları ile birlikte Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, proje koordinatörü Öğr. Gör. Evrim Ağaçdelen ve Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Dilber Sarıkaya’ya teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.