Üniversitemiz Bişkek Uluslararası Eğitim Fuarında Tanıtıldı

Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) üyesi olan üniversitemiz, bu coğrafyayı bütün değerleriyle okuma, anlama ve projelendirme çalışması yürüten KÜNİB’in 21-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kırgızistan’da düzenlediği eğitim fuarına katıldı. Türk Dünyası için hizmet eden ve bu anlamda üniversitelere ufuk haritası çizen bir proje olan KÜNİB’in eğitim fuarına katılan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, söz konusu organizasyonunun öğrenciler açısından büyük avantajlar, üniversitemiz açısından da Kırgızistan’da tanınma imkânı sağladığını dile getirdi.

Fuar kapsamında Kırgızistan’ın Bişkek şehrinde bir dizi ziyarette bulunan Rektör Karakaya’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, TÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Can ile Dış İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erman Akıllı eşlik etti. Üniversiteyi yurt dışında okumayı planlayan Kırgızistanlı öğrenciler, KÜNİB eğitim fuarına yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik süresince üniversitemizin standını ziyaret eden öğrencilere, üniversitemizin bölümleri hakkında bilgi verilerek çeşitli broşür ve promosyonlar dağıtıldı.