Üniversitemiz Uluslararası Bağlantılarını Genişletiyor

“Yeni Türkiye’nin Yenilikçi Üniversitesi” sloganıyla yola çıkan üniversitemiz yükseköğrenim alanında uluslararası ortaklıklarını güçlendirmeye devam ediyor. Üniversitemiz 2016-2017 eğitim öğretim döneminden itibaren geçerli olacak anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Gerçekleştirilen temaslar sonucunda İran’ın önde gelen üniversitelerinden Tahran Uygulamalı Bilimler ve Teknoloji Üniversitesi (University of Applied Sciences and Technology-UAST), Mohaghegh Erdebil Üniversitesi (University of Mohaghegh Ardabili) ve Erdebil Tıp Üniversitesi (Ardabili University of Medical Sciences) ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimini kapsayan Mevlana Değişim Programı anlaşmaları imzalandı. Bu anlaşmalar ile üniversitemiz İran’da da adından söz ettirdi.