Rektör Karakaya Üniversitemiz Personeli ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya akademik ve idari personel ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel hale gelen ve üç gün devam edecek olan iftar yemeğinin ilki 21 Haziran 2016 tarihinde Bağbaşı Yerleşkesi Öğrenci Yemekhanesinde gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil’in katıldığı iftar yemeğine akademik ve idari personel aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdi.

Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, iftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade ederek, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Rektör Karakaya, bir yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları projelerden kısaca bahsettiği konuşmasında üniversitede yönetim eliyle yapılması gerekenleri yaptıklarını, insan yetiştirme ve üniversitenin bulunduğu bölgeye katkı sağlamasının sadece yönetimin kararlarıyla gerçekleşecek süreçler olmadığını, bunu gerçekleştirmek için bu ailenin her ferdinin katkısı gerektiğini ifade etti. Rektör Karakaya konuşmasına şöyle devam etti: “Ramazan ayında sahip olduğumuz duygusal yoğunluk hayatın fıtratıdır. Ramazan ayı bizlere bu fıtrat duygusunu tekrar hatırlatarak eksenimize dönmemize yardımcı oluyor. Bu duygular insanlığın duygularıdır, bu duygulara muhtacız. Bu üniversitede hep birlikte aynı duyguları hissederek görev yaparken bu duyguların hem ülkemize hem de dünyaya yayılmasına vesile olmayı temenni ediyorum.”

Konuşmasının sonunda herkesin ramazanını tebrik eden Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya,  her günün ramazan tadında geçmesi dileğiyle hayırlı akşamlar diledi.