Üniversitemizde Kırşehir’de Yaşayan Yetim Çocuklara İftar Yemeği Verildi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan yetim çocuklar ile Kırşehir Merkez, Kaman ve Mucur’da yaşayan yetim çocuklara iftar yemeği verildi.

24 Haziran 2016 tarihinde Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi Öğrenci Yemekhanesinde verilen yemeğe Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, 100’e yakın yetim çocuk ile aileleri katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Rektör Karakaya, yaptığı konuşmada ramazanda en huzurlu iftarlardan bir tanesini yaşadığını dile getirdi.

Bu çocukların yüzlerinin gülmesinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, bunun için her zaman onların yanlarında olacaklarını söyledi. İftar öncesi Üniversitemiz Merkez Kantin ve Yemekhaneler önünde, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kırşehir şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte çeşitli yarışmalara katılan ve oyunlar oynayarak neşe dolu bir akşam geçiren çocuklara üniversitemiz tarafından çeşitli hediyeler verildi.