Üniversitemizde Düzenlenen Uluslararası Sempozyum Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Analiz ve Uygulamaları ICAA-2016 Sempozyumu başarılı bir şekilde tamamlandı. Dört gün boyunca süren ve 22 farklı ülkeden 400’e yakın katılımcının bildiri sunduğu sempozyumun kapanışı 15 Ağustos 2016 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan kapanış oturumu ile sonlandırıldı.

İlki Hindistan’da düzenlenen sempozyumun kapanış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.Vatan Karakaya yaptığı konuşmasında, ICAA 2016 Organize Komitesi adına katılımcılara teşekkür etti. Sempozyum boyunca matematikçiler arasında yeni kaynaşmalar ve işbirliklerinin oluştuğunu anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu birlikteliklerin yeni fikirlerle birlikte çalışma zeminleri oluşturmasını beklediklerini söyledi. 

Rektör Karakaya konuşmasının devamında 2. Uluslararası Analiz ve Uygulamaları ICAA-2016 Sempozyumunun tüm aşamalarında görev alan komiteler ile katılımcı bilim insanlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Vatan Karakaya, dört gün boyunca verimli bir şekilde geçen bu sempozyumun devamında önümüzdeki yıl için atölye çalışması ve uluslararası katılımlı yüksek lisans ve doktora öğrencileri için yaz okulu planladıklarının da müjdesini verdi. Tüm katılımcılara emeklerinden dolayı teşekkür eden Rektör Karakaya, sempozyum sonunda görev alan katılımcılara plaket verdi.