Üniversitemizden Şehrimize 10. Yıl Hediyesi Tıp Fakültesi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibi göreve geldiği günden bu yana Ahi Evran Üniversitesi’nin geleceğini hazırlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Şehrin ve üniversitemizin 10 yıllık özlemi, 10. yılımızda Tıp Fakültesine öğrenci alımı ile son buluyor. Geçtiğimiz günlerde 2016 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Üniversitemiz Tıp Fakültesini 60 öğrenci tercih etti. Tıp Fakültemizi tercih eden bu 60 öğrenci 2016-2017 akademik yılında eğitim ve öğretimlerini şehrimizde görecek.

Tıp Fakültesinin öğrenci alımı ile ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin yıllardır çekmiş olduğu özlemleri tek tek gidereceklerini belirterek, üniversitenin gelecek 30 yılını hazırladıklarını vurguladı. Rektör Karakaya, Tıp Fakültesinin şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diledi.