Rektör Karakaya Petlas’da İncelemelerde Bulundu

Üniversite – şehir işbirliğine önem veren ve işbirliği anlaşmaları ile öğrencilerine yeni iş fırsatları sunmayı amaçlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Petlas Lastik Fabrikasını ziyaret etti. 18 Ağustos 2016 tarihinde Petlas AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ve Petlas AŞ. Genel Müdürü Yahya Ertem’i makamında ziyaret eden Rektör Karakaya, lastik üretim yerlerini gezerek incelemelerde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulan görüşmede, Rektör Karakaya yapılabilecek ortak işler için bilgiler aldı.

Üniversitemiz bünyesinde yeni açılan Lastik ve Plastik Teknolojileri Bölümü için destek oluşturabilecek bilgiler alan Rektör Karakaya, öğrencilerin staj ve istihdam durumları ile ilgili bilgiler aldı. Mesleğe yönelik bölümler için alanda çalışmanın önemini vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, Petlas Lastik AŞ.’nin şehir ve üniversite için etkili bir kurum olduğunu söyledi.