Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi’nin İnşaat Çalışmaları Başladı

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinin inşaat çalışmaları hızla başladı. İnşaat çalışmalarına 29 Ağustos 2016 tarihinde Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya start verdi. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şentürk, İslami İlimler Fakültesinin Kırşehir için oldukça önemli olduğunu belirtti. Bu binanın inşaat çalışmalarına başlanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Vali Şentürk, Ahi Evran Üniversitesinin hızla geliştiğini sözlerine ekledi.

İnşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Rektör Karakaya, konuşmalarına inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Kırşehir Valisi Necati Şentürk’e teşekkür ederek başladı. Hayırsever Muzaffer Maşrap’ın da camiye olduğu gibi İslami İlimler Fakültesi inşaatına da önemli katkılar sağlayacağını anlatan Rektör Karakaya Maşrap’a teşekkür etti. Rektör Karakaya konuşmasının son bölümünde Ahi Evran Üniversitesi’nin gelecek 30 yılını hazırladıklarını belirterek İslami İlimler Fakültesi’nin şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diledi.