Prof. Dr. Vatan Karakaya Boks ve Hentbol Takımı ile Biraraya Geldi

Sportif faaliyetlerin varlığına önem veren ve bu konuda sporcularına tam destek sağlayan üniversitemiz, spor kulübü ile adını dünya çapında duyuracak müsabakalara hazırlanıyor. Geleceğin teminatı olan gençlerin akademik, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerine katkı sağlayacak tüm girişimlere sonuna kadar destek vereceklerine vurgu yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 21 Eylül 2016 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu ziyaret etti. Üniversitemiz Spor Kulübü bünyesinde yeni kurulan boks ve hentbol takımı sporcuları ile görüşen Rektör Karakaya’ya, ziyareti sırasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt eşlik etti.

Uluslararası şampiyonalarda derece elde eden boksörlerden oluşan boks takımı ve 2. lige yükselmek için Bolu’da yapılacak yükselme grubu maçına katılacak olan hentbol takımı ile ilgili bilgi alan Prof. Dr. Vatan Karakaya, sporcularla tek tek ilgilendi. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey ile Kulübun İdari Menajeri Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya’dan takım ve sporcular hakkında bilgi alan Prof. Dr. Vatan Karakaya, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu ve kendilerinden başarı beklediğini dile getirdi. Kasım ayında Dünya Şampiyonasına katılacak olan erkek boksörler ile ilerleyen aylarda Avrupa Şampiyonasına katılacak olan bayan boksörler için her türlü desteği vereceklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, müsabakalara katılacak sporcuların Ahi Evran Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.