YÖK’ten Rektör Karakaya’ya Teşekkür Mektubu

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitemizin 5 pilot üniversite arasına seçilmesini bir teşekkür mektubuyla kutladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hitaben gönderilen mektupta başarılı çalışmalarından ötürü Rektörümüze teşekkür eden Yekta Saraç mektubunda şunlara yer verdi: “Üniversitenizin 5 Pilot üniversite arasına seçildiği, 2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreninde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştır. Bu değerlendirme sonucunda üniversiteniz “Tarım ve Jeotermal” alanında bölgesel kalkınma odaklı gerçekleştireceği çalışmalar kapsamında 5 pilot üniversiteden birisi olarak seçilmiştir. Bu başarınızdan dolayı üniversitenizi tebrik ediyorum.”

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, yükseköğretim sistemlerinin kalite ve ihtisaslaşma alanındaki çalışmalara büyük önem verdiğini dile getirdi.  Saraç, sürecin ilerleyen aşamalarında üniversitemiz ile yakın ilişki içinde bulunacaklarını da belirtti.