Sınav Eğitim Kurumları tarafından 7 Mart 2024 tarihinde ‘’tecih ve kariyer’’ günleri kapsamında Cer Morend Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda, üniversitemiz de standıyla yerini aldı. Sınav eğitim kurumlarında eğitim gören yaklaşık  5 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuara sayısı elliyi bulan üniversite katıldı. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirlerden iletişim uzmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Cemil Topal’ın kurumumuzu temsil ettiği fuarda geleceğin mimarı gençlere doğru üniversite ve meslek tercihi hakkında bilgiler verildi. Ankaralı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören standımızda ziyaretçilere üniversitemizin tercih rehberi ve çeşitli hediyeler verildi. Her fırsatta üniversitemiz ve Ahilik vizyonunu anlatmayı misyon edinen müşavirliğimiz çalışmalarına devam ediyor.

da7dd299-b21d-4d03-867b-e4801aced1ac.jpg
4fb8b5f6-ef36-4624-8f4e-5c19cda82a59.jpg