Ahi Evran Üniversitesi Kitap-Okur Topluluğu öğrencilerinden bir grup 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşen 8. Çukurova Kitap Fuarına katıldı. Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı; imza günleri, konferans, panel, söyleşi gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarı 17 Ocak Cumartesi günü ziyaret eden Ahi Evran Üniversitesi Kitap-Okur Topluluğu öğrencileri önemli deneyimlerden birini yaşadılar.
Öğrenciler, her kesime hitap edebilecek farklı türlerde eseri barındıran Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen her yaştan insanın gezdiği fuarda Yekta Kopan, Doğan Cüceloğlu, Nuri Pakdil gibi birçok yazarın ve şairin aralarında bulunduğu imza günü ve söyleşileri takip ettiler.