Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Burak Çavdar, “Yükseköğretimde Dinamik Çok Kültürlü Model Arama Konferansı”na katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Süleyman Demirel Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği konferans Isparta Sirene Davras Hotel'de gerçekleştirildi. Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Serap Tunçer’in danışmanı olduğu, Aktif Fikir Topluluğu Başkanı olan öğrencimiz “Yükseköğretimde Kimlik” grubunun sözcüsü olarak ortak görüşleri dile getirdi ve projenin ikinci ayağını üniversitemizde gerçekleştirmek için çalışılacağını ifade etti.
Konferans Yükseköğretimde kültürel farkındalığı oluşturmak, sanat, eğitim ve pek çok alanda öğrencilerimizin ortak ihtiyaçlarına farklı çözümler üretmek amacıyla ülke genelinde 48 farklı üniversite, 51 ayrı şehir ve 11 farklı ülkeden yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.