Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Dünya Engelliler Gününde Engelli Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları ve Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor dersleri kapsamında Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Var’ın koordinatörlüğünde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri Kırşehir’de bulunan Vahide-Hüseyin Karahan Özel Eğitim Uygulama Merkezinde engelli öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte engelli öğrencilerle oyunlar oynayan Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri onlarla fiziksel aktiviteler de yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.