Mucur Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Karma Sergi

Üniversitemiz Mucur Meslek Yüksekokulu Tasarım, Bilgisayar Teknolojileri ve Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü öğrencileri ile birlikte öğretim elemanları karma bir sergi hazırladı. 13 – 15 Aralık 2017 tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen karma serginin açılışını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Karadavut birlikte gerçekleştirdi.

Sergide, Tasarım, Bilgisayar Teknolojileri ve Görsel-İşitsel Teknikler ile Medya Yapımcılığı bölümünü öğrencilerine ait “Yağlı Boya, Pul Tasarım ve Afiş Tasarımı”, “Kurumsal Kimlik, İlüstrasyon, Stilizasyon”, “Fotoğraf” ve “Kısa Animasyon Videosu” çalışmalar yer aldı.

Sanatseverler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği karma sergi 15 Aralık 2017 tarihinde sona erdi.