Sürekli Eğitim Merkezimiz Yeni Bir Eğitime İmza Attı

Kurulduğu günden bu yana birçok yeniliğe imza atan Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, tarım arazilerinin verimliliğini artırmak amacıyla son yıllarda etkin olarak kullanılan “Vermikompost (Solucan Gübresi Yetiştiriciliği)” konusunda yeni bir eğitime imza attı. Ocak ayının ilk iki haftasında Sürekli Eğitim Merkezi Binasında ve tarım uygulama alanlarında gerçekleştirilen eğitim, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fevziye Şüheyda Hepşen Türkay tarafından verildi. Toplamda 24 saat süren eğitime şehir dışında da olmak üzere çok sayıda kursiyer katıldı. Türkiye’de çok az eğitim kurumu tarafından verilen vermikompost (solucan gübresi yetiştiriciliği) eğitimi sonunda kursiyerler katılım belgelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Taşdemir’in elinden aldı.