Öğrencilerimiz Bursa’da Uluslararası Kongreye Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimiz 4. sınıf öğrencileri Esra Atak, Elif Nalbant, Rukiye Köroğlu ve Kemal Arslan, öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer’in Bitirme Tezi Dersi kapsamında Uluslararası Su ve Çevre Kongresine katıldılar. 22-24 Mart 2018 tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile SUÇEV tarafından organize edilen kongrede öğrencilerimizden Elif Nalbant ve Rukiye Köroğlu, öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ile birlikte hazırladıkları “Sürdürülebilir Su Yönetimi ve Uluslararası Sular Konusunda Türkiye’nin Yapmış Olduğu Anlaşmalara Genel Bir Bakış” başlıklı sözlü bildirisini sunarken yine öğrencilerimizden Kemal Arslan ve Esra Atik de “Kırşehir’deki Barajların Kalkınmadaki Rolü” başlıklı poster sunumunu yaptı.