Dr. Öğr. Üyesi Nil Mansuroğlu ile Yüksek Lisans Öğrencilerimiz 13. Matematik Günleri Konferansına Katıldı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nil Mansuroğlu ile yüksek lisans öğrencilerimizden Ayşe Nur Köksal ve Mücahit Özkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) tarafından gerçekleştiren 13. Ankara Matematik Günleri Konferansına katıldılar. 27- 28 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen konferansta yüksek lisans öğrencilerimizden Ayşe Nur Köksal “Sonlu Grupların Eleman Mertebelerinin Toplamı” başlıklı sunumunu, Mücahit Özkaya ise “Leibniz Cebirlerinin Yapı Sabitleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.