Saygıdeğer Katılımcılar,

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu olarak, 26 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Zirvesi'ne sizleri davet etmekten büyük onur duyarız. Bu önemli etkinlik, üniversitemizin Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Katılım Koşulları ve Hedef Kitle:

Dijital Pazarlama Zirvesi, aşağıdaki gruplara açıktır:

Üniversite öğrencileri,
Pazarlama ve ilgili alanlardan yeni mezunlar,
Girişimci adayları,
Pazarlama sektöründe faaliyet gösteren profesyoneller,
Dijital pazarlama ekosistemine ilgi duyan her birey.
Etkinliğimiz, katılımcılarımıza mali bir yük getirmeden, eğitim ve bilgilendirme amaçlı olarak ücretsiz olarak sunulmaktadır. Etkinliğin sonunda, katılımcılara katılım belgesi olarak e-sertifikalar verilecektir.

Kayıt ve İletişim:

Etkinliğimize katılım göstermek isteyen değerli katılımcılarımızın, https://ybstoplulugu.org/2024-dijital-pazarlama-zirvesi/ internet adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımız bu zirvede, dijital pazarlama alanındaki yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi sahibi olma fırsatını kaçırmayın.