Üniversitemiz Rektör Adayı Belirleme Seçimi, 20 Nisan 2015 Pazartesi günü 09:00-14:00 saatleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.
Oy verme işleminin başlayabilmesi için Öğretim Üyesi sayısının en az yarısının salonda hazır bulunması gerektiğinden, Öğretim Üyelerimizin 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 08:30 ‘dan itibaren Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda açılacak seçmen listesini imzalamaları gerekmektedir.
NOT: Rektör Adayı Belirleme Seçimi’nin ardından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na gönderilecek olan “Rektör Adayı Bilgi Formu” ve “Rektör Adayı Özgeçmiş Formatı”nın Rektör Adayları tarafından doldurularak 20 Nisan 2015 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı’na ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgili Dosyalar:
Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul Ve Esaslar