Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın Üniversiteler Arası Taekwando Şampiyonasına İlişkin Basın Açıklaması

Sportif faaliyetleri önemseyen ve bu konuda sporculara destek veren üniversitemiz, Üniversiteler Arası Taekwondo Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şampiyona ile ilgili basın açıklamasında bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan ve birçok üniversitenin katımıyla gerçekleşecek olan Taekwando Şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi.

Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Üniversiteler Arası Taekwondo Şampiyonasının 11 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.00’da başlayacağını söyledi. Müsabakalarda çeşitli üniversitelerde öğrenim gören bayan ve erkek sporcuların yarışacağının bilgisini paylaşan Rektör Karakaya, şampiyonanın açılış programının 11 Mayıs 2017 tarihi saat 15:00’da Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda yapılacağını sözlerine ekledi.

Ahi Evran Üniversitesinin sportif faaliyetlerde başarısını kanıtladığını ve başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarına devam ettiğini belirten Rektör Karakaya, tüm sporculara destek vermekten mutlu olduklarını ifade etti. Üniversitemiz ve şehrimiz adına bu organizasyonu çok önemsediklerini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, böyle bir organizasyona da ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Åžampiyonanın teknik toplantısının 10 Mayıs 2017 tarihinde yapılacağını açıklayan Rektör Karakaya, ÅŸampiyonaya katılacak olan tüm sporculara baÅŸarılar diledi. Organizasyonun baÅŸarılı geçmesi için üniversite olarak hazırlıkların tamamlanmak üzere olduÄŸunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu tarz organizasyonların üniversite-ÅŸehir kaynaÅŸmalarına da aracılık ettiÄŸini anlatarak sözlerine son verdi.Â