Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından 9 Nisan-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Spor Şenlikleri kapsamında erkeklerde futbol, bayanlarda voleybol olmak üzere müsabakalar düzenlenecektir. Spor Şenliklerinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokularından en fazla 8 takımın katılacağı play off müsabakaları gerçekleştirilecektir. Ön eleme için 31 Mart 2018 tarihine kadar takımların oluşturularak Öğrenci Konseyine takımlara ait bilgilerin teslim edilmesi gerekmektedir. Play off müsabakalarını ilk sırada tamamlayan takımlar fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokularını temsilen Spor Şenliklerine katılmaya hak kazanacaktır. Etkinliğe ait duyurular fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokuları ve Öğrenci Konseyi tarafından yapılacaktır. Spor Şenliklerine katılmaya hak kazanan takımların takım listelerini 6 Nisan 2018 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.