Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü, BESYO Kondisyon Salonunun çalışma saatlerinde ve günlerinde yeni bir düzenlemeye gitmiştir.

Bundan böyle Kondisyon Salonunda sadece hafta içi salı ve perşembe günlerinde 17:00-20:00 saatleri arasında açık tutulacak olup, ayrıca Kondisyon Salonundan yararlanmak isteyen akademik ve idari personel için yeni oluşturulan “Üye Kimlik kartı” ile birlikte “Üyelik Formu”nun doldurulması gerekmektedir.

Söz konusu “Üye Kimlik Kartı” ile birlikte “Üyelik Formu”nu doldurmak için mesai saatleri içerisinde Yüksekokulda görevli Şef Recep Toprak’tan temin edilmesi veya mesai bitiminden sonra müracaatta bulunan güvenlik görevlisinden temin edilerek doldurulması zorunludur.

Tüm akademik ve idari personelimize önemle duyurulur.